29. december 2024

»Nekaj izzivov seveda je, ker gre za novo tehnologijo, vendar piščanci so dobro priraščali, predvsem pa preliminarne analize kažejo na dobro kakovost mesa. Mesno je čvrstejše in intenzivnejše barve.«

Kuhar je opisal izzive in rezultate raziskav o kvaliteti mesa piščancev, hranjenih z insekti.

Sorodne izjave

Izjave, ki se vsebinsko morda ujemajo z zgornjo, morda pa ne. V vsakem primeru so zanimive.
29. december 2024

»30 odstotkov soje v prehrani piščancev bi lahko brez težav nadomestili za prirejo piščancev.«

Kuhar je komentiral rezultate raziskav o nadomestitvi soje z beljakovinsko moko iz žuželk.
29. december 2024

»30 odstotkov soje v prehrani piščancev bi lahko brez težav nadomestili za prirejo piščancev.«

Kuhar je komentiral rezultate raziskav o nadomestitvi soje z beljakovinsko moko iz žuželk.
3. december 2020

»Je meso drugačno? Zagotovo. Vendar upam, da bomo s pregledno komunikacijo s potrošniki lahko zmagali. A pri tem ni zagotovil.«

Direktor in ustanovitelj podjetja Josh Tetrick izraža izziv prepričevanja prihodnjih potrošnikov glede kultiviranega mesa.